Известие

Collapse
No announcement yet.

Стабилизираща щанга на Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стабилизираща щанга на Алфа 147

Здравейте,

имам въпрос относно стабилизиращата щанга на 147-ца. Преди около година се разбиха тампоните на щангата и я смених в Александър ауто. Само след около 8-9 месеца пак започна да хлопа и се чудя, дали щангите са ментета, или са слабо място на алфите и знаете ли дали някъде мога да сменя само тампоните на щангата, че не ми се дават отново пари за нова щанга само за 8-9 месеца.

Мерси предварително!

Прочетох в предишни теми за тампони от Хеед. За целта ми трябва диаметъра на стабилизиращата щанга на Алфа 147 1.6 105 к.с. бензин. Има ли някой представа колко мм е щангата?

Comment

Е аз мойте ги смених и след 2000 км се разтропаха, един майстор ми каза, че това им е болното място
      156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от svetlio
        Прочетох в предишни теми за тампони от Хеед. За целта ми трябва диаметъра на стабилизиращата щанга на Алфа 147 1.6 105 к.с. бензин. Има ли някой представа колко мм е щангата?
        колега трябва да си я премериш-има и с 22мм и с 24мм,в един каталог ми показваха и 20мм
        stilo sw 1,9 JTD 03g
        alfa 147 1,9JTD 01g
        alfa 156 1,9JTD 01g
        barchetta 1,8 98g
        alfa 145 1,6 97g

Comment

Първоначално публикувано от svetlio
          Не е слабо място на алфите а на тампоните ПРЪТ (BIRTH) ] а щангата се мери лесно стига да можеш да работиш със шублер палиш завърташ кормилото в крайно положение и от задна страна на гумата се открива щангата.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Мерси за съветите, премерих щангата - 22 мм. Сега ми трябва сервиз в който да ми ги сменят. Някакви препоръки?

Comment

Working...
            X